Makeup Remover

Walaupun tak pakai mascara, eye shadow, eye liner kat mata, Chik Ja tetap bersihkan kawasan sekitar kulit mata dengan Oil Free Eye Make-up remover. Sebab apa? Sebab foundation, CC Cream, bedak, habuk, minyak di kawasan kulit sekitar mata pun dikira kotoran. Betul tak? Jadi, jagalah kulit kawasan mata elok-elok. Kulit di kawasan tu adalah nipis…Read more »

Mata Panda?

Soothing eye gel ni dah habis. Maka Chik Ja bukalah botol yang baru punya malam semalam. Chik Ja kerja hakiki 8 pg sampai 5 petang, memang mengadap laptop. Tak laptop, mengadap hp, tak hp, document, tak document, muka kawan-kawan 😂 Sebelum ni mata Chik Ja memang cepat letih, penat dan ada kesan lebam kat bawah…Read more »