Kulit Kurang Berminyak

Chik Ja pernah siapkan sample Botanical Effects Formula 3 jenis kulit berminyak untuk sorang adik manis tu..

Haaa.. Chik Ja follow-up untuk tahu macam mana perkembangan kulit dia selepas cuba sample yang Chik Ja bagi tu.

Alhamdulillah mendapat feedback yang positif dari dia. Sebab tu Chik Ja pesan. Amat perlu untuk kita pakai rangkaian penjagaan kulit yang bersesuaian dengan jenis kulit kita. Kalau ada 1 produk boleh dipakai untuk semua jenis kulit tu, umpama macam kasut free size dan boleh dipakai oleh semua jenis saiz kaki 🤨

Nan hadooooo. Mana ada camtu 😔

Botanical Effects ni ada rangkaian untuk jenis kulit kering, kulit normal, dan kulit berminyak. Tapi kalau antara kita yang jenis kombinasi pula macam mana? Kombinasi kena tengok juga.. Ada hat jenis ke arah kering. Dan ada juga jenis ke arah berminyak.

Masa Chik Ja pergi ESRS dulu, leader ajar juga yang bila kita consult untuk sarankan produk mana yang sesuai, kita kena ambil tahu juga sejarah produk yang dia pernah pakai sebelum ini dan juga gaya hidup dia macam mana. Bukan senang hati bagi ja apa yang terlintas di fikiran kita 🙅🏻‍♀️

Jadi sebagai pelanggan, pastikan Perunding Kecantikan yang consult korang tu faham betul-betul kondisi kulit dan juga sejarah produk yang pernah di pakai sebelum ini.

Sesiapa kat luar sana yang ada masalah kulit yang nak Chik Ja consult dia, boleh PM Chik Ja ya.

Tapi awas⚠️ Khas untuk mereka yang masih belum mempunyai perunding kecantikan Mary Kay sendiri. Kalau yang dah ada, rujuk Perunding Kecantikan you ollls ya 😍

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s