Makeup Remover

Walaupun tak pakai mascara, eye shadow, eye liner kat mata, Chik Ja tetap bersihkan kawasan sekitar kulit mata dengan Oil Free Eye Make-up remover.

Sebab apa?

Sebab foundation, CC Cream, bedak, habuk, minyak di kawasan kulit sekitar mata pun dikira kotoran.

Betul tak?

Jadi, jagalah kulit kawasan mata elok-elok. Kulit di kawasan tu adalah nipis dan sensitif.

Chik Ja suka sangat dengan makeup remover ni. Walaupun dengan sekali cuci, banyak kotoran hilang. Cucian kedua tu cuma nak sedapkan hati walaupun tahu yang mula-mula dah bersih juga 😆

Barang ni barang wajib walau pergi kat mana-mana. Kalau nak solat, senang nak cuci sebelum ambil air sembahyang. Kita pun tak was was sangat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s