I Love Mary Kay

Alhamdulillah

Kotak gembira sampai petang semalam 😍

Debor tau kotak kali ni datang sebab disertakan dengan Enchanted Wish dan Youthfinity Serum 🤩

Sesiapa yang dah order dari Chik Ja tu, nanti Chik Ja passkan barang ya. Yang dok jauh, nanti Chik Ja poskan.

Bau perfume Enchanted Wish tu bebetul rasa macam Cinderella 🤭😆 Fantasi wish sangat Chik Ja oiiii hahaha

Ada 2 askar takdop makna Enchanted Wish Cinderella bagai.

Cop cop

Ada kawan Chik Ja tanya.. kenapalah ko rajin sangat nak menjaga kulit muka bagai semua? Biasa-biasa sudeyyy 💁🏼‍♀️

Jawapan Chik Ja kannn

Setiap daripada kita ni mempunyai masa silam yang berbeza dan juga impian yang berbeza.

Masa silam Chik Ja mempunyai kulit jenis berminyak, dan juga berjerawat. Kusam pun ada sekali. Sampai Chik Ja segan tau kalau tiap kali raya nak keluar rumah jumpa sedara mara. Masa tu tak ada duit sangat, jadi beli je apa yang murah asal peloles dalam masa 5 hari hahahahaha 💆🏻‍♀️

Banyak produk yang Chik Ja dah pernah pakai, dari murah sampai lah memahal bagai, tapi kulit Chik Ja macam katanya tak jumpa yang serasi berjodoh. Maka berhuhu lah jawabnya.

Sampailah Chik Ja bertemu dengan Mary Kay… haaaa penangan dia tu bak kata orang, kalau tak pernah try apa-apa produk Mary Kay, stop judging yang Mary Kay itu ini 🙅🏻‍♀️

Yeszaaaaa

Barang berkualiti, ada R&D sendiri, ada ujian klinikal sendiri, ada waranti, ada macam-macam lagilah memang gitulah nilainya.

Setakat ini, Mary Kay satu-satunya skincare yang serasi dengan kulit Chik Ja. Alhamdulillah dah masuk 2 tahun 7 bulan bersama Mary Kay.

Siapa yang memang kenal Chik Ja dulu macam mana, memang tau history kulit Chik Ja macam mana. Alhamdulillah bertemu juga jodoh kulit ni hehehe

Jadi di sini Chik Ja nak bagitau. Ya tak semua sesuai dan tak semua tak sesuai. Yang penting, macam mana cara kita menghargai diri kita sendiri. Berusahalah selagi mampu, selagi Allah beri peluang 😌

Macam Chik Ja, inilah caranya, supaya 1 hari nanti Encik Suami Chik Ja akan cakap, “Eh.. dah hilanglah bekas-bekas kawah 🌋 jerawat awak ni..” instead of sekarang dia cakap, “Eh, bila nak hilang bekas-bekas jerawat kawah awak ni semua?” 🙄 erm hahahaha daku redhalah gitu kan Encik Roomate 🤣

Eh terpanjang pulak dahhhh hahaha

Ni lah dia, bila tulis karangan memang panjang semedang 😘

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s