Perfume Mary Kay

Cukup sudah koleksi perfume Chik Ja dari Mary Kay. Yang terbaru tentulah perfume Bella Belara yang boleh memberi 3 bau berlainan dalam masa 8 jam.

Kiranya kalau korang kerja dari pagi sampai ke petang, dah jimat perfume di situ. 1 perfume, 3 bau yang best.

Kalau pergi travel, Chik Ja suka bawa perfume yg kecik molek tu, yang penutup dia warna pinky tu. Walaupun kecil, tapi bau dia memukau sungguh.

Duduk rumah pun Chik Ja pakai perfume tau terutama lepas mandi balik dari kerja tu. Sampai Encik Suami tegur.. Katanya, “awak ni keluar bilik air lepas mandi pun wangi-wangi..” 🤣 Takkan lepas mandi, busuk plak kan 😅

Tapi paling best bulan ni, sebab perfume Bella Belara tu ada promosi dapat free beg warna ungu. Cantik tau.. besar pun besar. Leh isi memacam dalam tu, nampak elegan jugak 😍

Motto nya.. 1 hari 1 bau perfume. Lepas tu rotate lah heheheh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s