Skin Analyzer Mary Kay

Melaka – Kundang – Sg. Buloh – Ara Damansara – Subang Perdana

Gerak dari kampung lebih kurang jam 12.15 tengahhari. Sampai di KL, singgah kenduri di Kundang. Kemudian cari carrier adik Rahman di kedai baby Sg. Buloh. Pergi pula ke Tesco Ara Damansara beli barang keperluan.

Penat belum hilang lagi ni šŸ˜… Kebetulan make-up remover Chik Ja dah habis. Jadi sampai rumah tadi buka botol yang baru. Berlemuih rasa muka sebab kat luar dari tengahhari tadi, sampai rumah lewat petang.

Dah lama pula rasa tak scan kulit sendiri lagi hehe selalu scan kulit orang lain ja. Apps skin analyzer Mary Kay dah update dengan features terbaru. Ada bagi product recommendation sekali kali ni. Tu yang paling best.

Bila lepas scan, Alhamdulillah kulit Chik Ja younger than age šŸ˜† Tu gambar kulit 50x zoom sebelum cuci muka tau. Tadi cuma cuci make-up dengan make-up remover dan pakai freshener ja.

Apps recommend Chik Ja add on set Melacep untuk brightening punya. Kebetulan sungguh bulan ni ada promosi set Melacep free mask (Serum Lumivie tak termasuk). Jadi bolehlah Chik Ja grab set Melacep pula šŸ˜˜

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s