Make-up Sempena CNY 2019

Ada sesiapa yang nak menghadiri jamuan rumah terbuka esok sempena perayaan Tahun Baru Cina? Atau korang ada buat rumah terbuka untuk meraikan kawan-kawan sempena Tahun Baru Cina?

Tapi tak tahu nak pakai makeup apa untuk tampil berseri walaupun simple?

Nahhhhh

Chik Ja ada contoh makeup yang simple tapi bila pakai nampak berseri dan tak adalah kulit tu nampak tak bermaya sebab cuti panjang, kannn

Eh eh

Nak nampak natural beauty je ke? Natural beuty tu pun ada kos jugak tau. Kos penjagaan kulit dengan menggunakan skin care yang betul dan berkualiti. Natural beauty bukannya tidur pejam mata esok bangun pagi muka jadi cerah berkilauan 😅

Kalau makeup nak nampak natural beauty pun ada tips dan caranya ehem ehem 🧐

Oklah korang.. oleh sebab Tahun Baru Cina ni amat sinonim dengan warna merah, kali ni Chik Ja combine sikit dengan warna pink ya..

💕 Mineral Eye Color Precious Pink

💕 Mineral Cheek Color Duo Ripe Watermelon

💕 Gel semi-shine lipstick Red Smolder

Ada pewarna mata, pemerah pipi dan pewarna bibir. Cukuplah tu 3 barang untuk nak cepat tapi pada masa yang sama tampak auwwww sweet sangat 😍

Tak cuba tak tau macam mana rupa. Bila dah cuba, pasti nak cuba yang lain pula 😘

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s