Nak kulit tangan lembut?

Tengok warna pink pun dah rasa terjatuh cinta, kan.. heheh Belum lagi membelai tangan yang penat denga hand spa terbaru limited edition ni.

Siapa-siapa yang rasa kulit dia perlukan penjagaan yang betul sebab nak salam suami, isteri, anak-anak, mak ayah, sedara-mara, adik-beradik, bolehlah guna set hand spa ni.

Atau azam tahun baru nak kulit tangan lembut licin ja, boleh juga tau 😆

Yang paling best sebab bau dia wangi nau nau 😍 Ada khasiat mentega shea, buah delima, wild berries, epal, pear dan markisah. Mesti korang lagi sayang tangan korang lepas ni 💕

Seminggu 2, 3 kali ja pakai softener dan skrub ni. Tapi losyen boleh pakai hari-hari sebab hari-hari nak wangi 😘

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s