Azam Tahun Baru 2019

Apa azam tahun baru korang?

Antaranya ada tak, nak kulit yang sihat?

Bila kulit sihat, automatik nampak cantik.

Tapi kena ingat ya.. kulit sihat tak bermakna jerawat tak keluar.

Jerawat keluar itu petanda kulit sedang bekerja membuang toksin dari kulit.

Eloklah kan toksin tu keluar melalui jerawat. Daripada toksin tu serap dalam darah korang lepas tu dapat penyakit. Minta dijauhkan ya..

Chik Ja memula pakai Mary Kay dulu memang banyak jerawat keluar. Maklumlah pernah pakai produk merkuri dari zaman belajar lepas SPM lagi.

Jadi beringat sendirilah kan. Sendiri cari pasal. Nak cepat cantik putih bagai, hasilnya kulit makin menipis.

Sejak kenal Mary Kay, Alhamdulillah kulit nampak sihat. Terutama lepas cuci muka. Kita sendiri jadi suka tau tengok kulit jadi sihat.

Bila kulit dah sihat, ada jerawat keluar time red flag itu perkara biasa. Perubahan hormon. Hormon perempuan bukan sentiasa mendatar, kan hehe

Itulah wanita.

Tipulah kalau cakap, ala tak nak cantik-cantik sangat. Nak biasa-biasa je. Padahal balik rumah, belek lelama depan cermin bisik bilalah nak hilang jerawat, minyak, eye bag, jeragat, kulit kusam semua.

Gurls!

Jom start jaga dari sekarang. Pilih skin care yang berkualiti macam Mary Kay. Jimat sungguh sebab tahan lama. Bukan setiap bulan kena beli 1 set semua.

Kalau start pakai Mary Kay di tahun baru ni, nanti tengok semula belek betul-betul kulit pada hujung tahun 2019. Mesti korang berterima kasih kerana telah membuat keputusan untuk berubah 💕

Jangan risau sebab Mary Kay sediakan skincare mengikut jenis kulit kita. Sebab tu adanya Beauty Consultant untuk guide skin care mana yang sesuai.

Kita tak pernah terlambat untuk bertukar kepada Mary Kay kecuali kalau kita tidak membuat keputusan yang membawa kepada kebaikan diri sendiri 🤩

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s