Koleksi Lipstik

Ini adalah koleksi lipstik Chik Ja dari rangkaian semi-shine yang ada promosi bulan ni.

Yang beli 2 lipstik tu dapat free lip case warna merah tu 😘

Dalam banyak-banyak warna, mesti korang boleh agak warna yang mana menjadi kegemaran Chik Ja, kan 😁

Chik Ja suka bertukar warna lipstik setiap hari sebab Chik Ja kadang tak suka hanya ada 1 warna sahaja. Nanti tak boleh nak matchkan dengan warna baju atau tudung 🤭

Sepanjang Chik Ja menjadi penjual lipstik ni kan, warna yang paling hot selling adalah:-

1) Tranquil Toffee

2) Rosewood

3) Raspberry Ice

Top 3 ⭐️

Tapi yang pasti pakai lipstik dari rangkaian semi-shine ni tak perlu pakai lip balm sebelum tu. Boleh oles terus sebab akan lembapkan bibir Chik Ja. Panas terik atau berhawa dingin, tidak menjadi masalah. Bibir sentiasa mois2 gitu 😍

Korang suka warna yang jenis macam mana? 💋💕

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s