Si Penjual Lipstik

Cantik tak?

Heheh berpinar mata Chik Ja tengok koleksi lipstik sendiri 😆

Tadi ada orang nak tengok lipstik Chik Ja. Maka dengan gigihnya Chik Ja bawalah semua koleksi lipstik tu bagi kawan Chik Ja tu tengok.

Paling best nak cuba adalah lipmatte metallic terbaru tu. Rasa macam baldu kat bibir. Cepat kering dan tak terasa macam pakai lipmatte pun.

Dalam ni ada koleksi semi-matte, semi-shine, True Dimensions, lipmatte biasa dan lipmatte metallic.

Siapa-siapa nak berlipstik party dengan Chik Ja, jangan segan-segan tau. Nak cuba semua pun boleh. Chik Ja siap sediakan sekali makeup remover dengan facial cotton sebelah nun 😍

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s