Lipstik Semi-shine Mary Kay

Lipstik rangkaian semi-shine dari Mary Kay ni best sangat. Tak perlu pakai lip balm dulu pun tak per. Oleskan je dah nampak cantik.

Even kalau kat tempat kerja, dan bilik berhawa dingin, lipstik selalunya akan nampak macam kering, kan. Tak terkecuali lipstik Mary Kay ni. Sebab bergantung pada suhu, kan. Pakai je lipstik dan bibir dah tak nampak kering, nampak mois2 gitu.

Paling Chik Ja suka sebab nak tanggalkan bila nak solat. Tak perlu nak tenyeh kuat-kuat sampai bibir sakit.

Bulan ni ada promosi tau. Beli 2 dapat free lip case warna merah 😘

Kalau perasan, ada 9 jenis warna yang cantik-cantik. Nak natural ke, nak warna garang ke, sweet-sweet ada, pinky ada, warna unik pun ada.

Chik Ja memang ada semua koleksi warna. Senang nak matchkan dengan warna baju ka, tudung ka, atau nak mixkan warna.. dapat warna lain pula 😍

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s