Dalam Train Usha Orang

Pergi balik kerja, Chik Ja memang naik LRT. Menggunakan kemudahan yang ada. Selalunya bila naik LRT, Chik Ja suka tengok orang, gelagat orang terutamanya.

Tapi sejak jadi perunding kecantikan bebas Mary Kay ni, Chik Ja suka tengok kulit muka orang. Setiap orang kan mempunyai jenis kulit yang berbeza, jadi setiap orang adalah unik.

Kalau dia suruh Chik Ja bagi suggestion skin care apa untuk dia on the spot, In Shaa Allah Chik Ja boleh beri secara spontan 😅

Tapi kan, Chik Ja kena tahu juga skin care history dia, lifestyle dia macam mana. Supaya nanti Chik Ja boleh bagi pendapat, apa dia perlu buat sebelum bertukar skin care, apa yang dia perlu buat kalau muka dia breakout tiba-tiba.

Chik Ja tak adalah nak tinggalkan pelanggan terkontang-kanting seorang diri. In Shaa Allah Chik Ja akan guide sampai dia sendiri berpuas hati dengan kulit dia.

Hobi Chik Ja memang suka analisis kulit orang kot 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s