Hidratkan Muka

Salah satu masker yang Chik Ja paling suka pakai bila terasa muka kurang hidrasi adalah masker Bio Cellulose Timewise repair ini.

Selepas pakai skin care dan serum semua, Chik Ja pakai Mask Bio Cellulose ni. Mask ni bertujuan untuk bagi hydration pada kulit Chik Ja.

Sehari sebelum raya hari tu Chik Ja dah pernah pakai. Mask ni tak perlu cuci tau. Lepas tanggalkan boleh terus bawa tidur. Bangun pagi kulit rasa halussssss sangat. Rasa moist betul dan lembut.

Memang best pakai mask ni nak-nak kalau siang nya panas terik, duduk dalam bilik air-cond je kan. Nak bagi kulit rasa lifting semula, memang Chik Ja recommended untuk pakai mask Bio Cellulose timewise repair ni.

Sebenarnya fungsi utama Mask ni adalah untuk bagi kulit muka kita nampak tegang. Kandungan dia adalah air kelapa @ coconut water.

Tadaaaaa.. memang patutlah kan lepas pakai tu kulit rasa lembut, cerah berseri, tegang gitu. Sedangkan kalau kita nak anak kulit bersih pun minum air kelapa waktu nak dekat bersalin.

Dalam kotak ni ada 4 pieces je mask ni. Tak perlu pakai hari-hari pun. Seminggu sekali boleh, 2 minggu sekali pun boleh. Bergantung pada keperluan kulit kita.

Ok, korang kalau nak kulit instant lifting dan lembut, jangan lupa letak Mask Bio Cellulose ni tau.

Selamat malam you ollsssss 💋

WhatsApp Image 2018-09-10 at 12.09.53 AM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s