Kulit Berminyak dan Berjerawat?

Sebelum ni Chik Ja pernah sediakan sikit sample untuk adik manis yang berada jauh kat selatan.

Adik manis ni mempunyai jenis kulit berminyak, berjerawat, dan pori kulit jelas kelihatan.

Jadi Chik Ja akan bagi sample untuk merawat kulit dia dari dalam. Botanical Effects inilah set yang Chik Ja pakai untuk merawat kulit Chik Ja sebelum ini. Nak dekat setahun juga pakai untuk betul-betul balance kan semula kulit Chik Ja. Bukan janji manis bulan bintang jerawat hilang putih peloles dalam masa 3 hari tau.

In Shaa Allah kulit adik manis ni nanti dapat manfaat yang sama yang macam Chik Ja dapat sebelum ni.

Bagi Chik Ja, kalau untuk set rawatan kulit, memang Chik Ja akan tanya dulu history skin care yang dia pernah pakai sebelum mengambil keputusan untuk bagi sample jenis apa. Sebab takut nanti tak sesuai dengan kulit, kesian kat orang.

WhatsApp Image 2018-09-05 at 3.43.37 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s